Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولیعهد عربستان در دیدار با پادشاه اردن تاکید کرد که هدف ریاض حرکت به سوی مرحله جدیدی از همکاری‌ها در راستای منافع دو کشور است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت الحدث، عبدالله دوم، پادشاه اردن همراه با حسین بن عبدالله، ولیعهد این کشور در کاخ الحسینیه در شهر امان میزبان محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پادشاه اردن در این دیدار بر "نقش محوری" عربستان به رهبری سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه این کشور در حمایت از مسایل امت اسلامی تاکید کرد.

ولیعهد عربستان نیز با تاکید بر تمایل ریاض به تقویت روابط برادرانه خود با امان گفت: هدف ما حرکت به سوی مرحله جدیدی از همکاری‌ها در راستای منافع اردن و عربستان است و فرصت‌های زیادی در اردن وجود دارند که برای دو کشور سودآور خواهند بود.

همچنین بن سلمان در این دیدار سلام پادشاه عربستان را به همتای اردنی‌اش رساند، عبدالله دوم نیز مراتب احترام خود را به همتای سعودی خود ابلاغ کرد.

پادشاه اردن در این دیدار گردنبند "حسین بن علی" (عالی‌ترین نشان غیرنظامی در اردن را که به پادشاهان، شاهزادگان و سران کشورها اهدا می‌شود) را که نشانه روابط خوب دو کشور است، به ولیعهد سعودی اعطا کرد و دو طرف سطح روابط دوجانبه اردن و عربستان را ستودند.

بن سلمان روز سه شنبه در راس هیاتی عالی رتبه از کشورش برای سفری رسمی و دو روزه وارد امان شد.

هنگام ورود ولیعهد سعودی به فرودگاه بین‌المللی ملکه علیاء، مراسم استقبال رسمی با حضور مقامات ارشد اردن برگزار شده، سرودهای ملی دو کشور نواخته شده و ۲۱ تیر هوایی نیز برای ادای احترام به هیات سعودی شلیک شد.

همچنین چند فروند جنگنده نیروی هوایی ارتش اردن هنگام ورود هواپیمای حامل بن سلمان و هیات همراهش به این کشور به استقبال آن رفته و آن را همراهی کردند.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمد بن سلمان پادشاه اردن پادشاه اردن بن سلمان دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۴۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟

با توجه به کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی در مسیر تشکیل دولت مستقل فلسطین، بسیار بعید است که بتوان از توافق عادی سازی قریب الوقوع میان ریاض و تل آویو سخن گفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های غربی همزمان با نشست داووس صحرا در ریاض و حضور آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در این نشست گزارش دادند که عربستان  آماده عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی می باشد. این فضاسازی رسانه‌ای که با آغاز دور جدید گفتگوها برای توقف جنگ غزه در قاهره همزمان بود، این انگاره را مطرح نمود که در صورتی که بنیامین نتانیاهو از ایده حمله به رفح دست بکشد و توافق تبادل اسرا را منعقد نماید، می‌تواند در ازای آن روابط رسمی با عربستان را برقرار نماید.

 از ابتدای تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی در نوامبر 2022، عادی سازی روابط با ریاض با الگو برداری از مدل روابط با امارات و بحرین به عنوان مهمترین دستور کار سیاست خارجی این رژیم روی میز قرار داشت. آمریکا برای متقاعد کردن نتانیاهو به منظور دست کشیدن از عملیات گسترده در رفح، تلاش کرد تا "دوراهی رفح یا ریاض" را در فضای رسانه‌ای منطقه‌ای و بین المللی شکل دهد.

دولت بایدن که از افزایش اعتراضات دانشجویی که از بدنه اجتماعی حزب دموکرات هستند، نگران است، تلاش دارد تا در سال منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سریع تر به جنگ غزه پایان دهد. از این رو می خواهد از جیب عربستان سعودی دستاوردی سیاسی برای نتانیاهو جفت و جور نماید تا وی به توافق تبادل اسرای پیشنهادی در قاهره و توقف جنگ تن بدهد.

اما واقعیت این است که با بررسی موضع گیری مقامات سعودی در نشست داووس صحرا، نشانه‌ای از تغییر جدی در موضع آنها در خصوص پرونده روابط ریاض با رژیم صهیونیستی قابل مشاهده نبود. مقامات عربستانی همچنان با تاکید بر سیاست سنتی شان مبتنی بر پافشاری بر روی گزینه تشکیل دولت مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 به پایتختی قدس شرقی که در سال 2001 در نشست بیروت تحت عنوان «ابتکار عربی» ارائه شده بود، نشان دادند که خبری از توافق قریب الوقوع در روابط با تل آویو نیست.

به نظر می‌رسد هیاهوی رسانه‌ای آمریکایی‌ها درباره توافق قریب الوقوع بیشتر برای جلب نظر نتانیاهو بود که البته موفق هم نبوده و دولت تندروی اسرائیل علاقه‌ای به توقف جنگ و کشتار در غزه ندارد.

در چنین شرایطی با توجه به آنکه افق روشنی برای تشکیل دولت فلسطین در چهارچوب راهکار دو دولتی مدنظر سعودی قابل دسترس نیست، بعید است که بتوان از توافق عادی سازی قریب الوقوع ریاض و تل آویو سخن گفت. مگر اینکه آمریکا موفق شود عربستان را متقاعد نماید که پیشنهاد ارائه شده برای انعقاد قرارداد راهبردی و امنیتی آنقدر با ارزش است که در ازای آن سیاست سنتی ریاض در قبال فلسطین را متحول نماید. در چنین شرایطی بر کسی پوشیده نیست که اعتبار سیاسی عربستان نزد افکار عمومی جهان عرب و کشورهای اسلامی خدشه دار خواهد شد به ویژه آنکه در نظر داشته باشیم که سعودی‌ها در مقایسه با امارات و بحرین جایگاه بالاتری در میان افکار عمومی عربی برای خودشان تعریف کرده‌اند.

هشدار عربستان به اسرائیل درباره حمله به رفحدرخواست عربستان بر ایجاد گذرگاه امن برای کمک به غزه

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سعودی‌ها به دنبال هایجک یک ستاره
  • رایزنی ایران و تاجیکستان درمورد تقویت روابط دوجانبه
  • وزیر کشور : مردم در انتخابات روز جمعه حماسه جدیدی خلق کنند
  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • پادشاه اردن: کنترل اسرائیل بر گذرگاه رفح فاجعه غزه را تشدید می‌کند
  • مناظره آتشین آمریکایی‌ها و سعودی‌ها درباره ایران در شبکه اسرائیلی!
  • 2 مسابقه مهم برای رویداد پادشاهی رینگ در عربستان تایید شدند/ اخبار WWE
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • بررسی روند تقویت همکاری‌های دوجانبه ایران و آژانس در دیدار گروسی با اسلامی
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان